//First Class internet bij KPN

First Class internet bij KPN

Als je op zoek bent naar internet, zijn er verschillende providers waar je naartoe kunt gaan. KPN is één van de providers die een goede optie kan zijn. KPN is één van de grootste providers in Nederland. KPN heeft verschillende pakketten te vinden als je het hebt over internet. Daarom is het bij KPN mogelijk om First Class internet te krijgen. 

Glasvezel

Het internet van KPN werkt altijd zoveel mogelijk door middel van glasvezel. Glasvezel is een snelle en betrouwbare manier voor KPN om internet te leveren. Door middel van glasvezel is het mogelijk om hogere internetsnelheden te bereiken. Dit heeft ermee te maken dat glasvezel een snelle manier te bieden heeft om data van punt a naar punt b te krijgen.

Bij KPN is het mogelijk om zonder extra kosten glasvezel aan te laten leggen. Als je al klant van KPN bent, is het mogelijk om op die manier de internetsnelheid te verhogen. Het is ook mogelijk om hierdoor zonder extra kosten het abonnement dat je al hebt over te laten zetten. Het is nog niet mogelijk om overal glasvezel van KPN te krijgen. Echter is KPN wel bezig om glasvezel aan te leggen bij verschillende gemeentes.

Combi deals met mobiel

Het is mogelijk om gebruik te maken van verschillende voordelen als je verschillende abonnementen bij KPN combineert. Dit zijn ook wel de combi deals van KPN. Als je bij KPN het internet combineert met een mobiel abonnement, is het mogelijk om een korting te krijgen. Als je al een wifi abonnement bij KPN hebt, is het mogelijk om een korting te krijgen over je mobiele abonnement. Zo is het mogelijk om voor een abonnement dat je afsluit een korting tot €7,50 te ontvangen. De hoogte van de korting die je ontvangt is vooral afhankelijk van het abonnement die je kiest. 

Combineren met TV

Naast het internet combineren met mobiel is het ook mogelijk om dit te combineren met TV. Als je alleen het internet combineert met TV is het mogelijk om entertainment korting te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om korting te krijgen op ViaPlay, Netflix, Spotify, ESPN compleet, Xbox Game Pass Ultimate of Film1. 

Als je internet, mobiel en TV met elkaar combineert, is het mogelijk om van nog meer korting te genieten. Zo is het hierdoor ook mogelijk om een gratis pluspakket te krijgen. Alleen als je gebruik maakt van een abonnement van Telfort is het niet mogelijk om het gratis pluspakket te krijgen. Het pluspakket houdt in dat je meer zenders, meer films en meer series kunt bekijken. 

Pakketten vergelijken via mediaboxkopen

Het is soms lastig om te weten welk pakket je het beste voor kunt kiezen en wat de beste combinatie is. Daarom kan het verstandig zijn om pakketten te vergelijken. Bij mediaboxkopen is het mogelijk om de verschillende pakketten die KPN te bieden heeft met elkaar te vergelijken. Hierdoor kunnen wij je helpen bij het selecteren van het KPN abonnement dat het beste bij je situatie past. 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.