//Giganet van Ziggo

Giganet van Ziggo

Iedereen is steeds meer online te vinden. Om online te kunnen zijn, is het belangrijk om internet te hebben. Internet is echter een ruim begrip. Eén van providers die internet voor je kan leveren, is Ziggo. Ziggo biedt qua internet het Giganet aan. Dit is een manier om een snelle stevige internetverbinding te hebben in je huis. Het is tegenwoordig erg belangrijk om een snelle en stevige verbinding te hebben voor in je huis. Hierdoor kun je alles doen wat je wilt doen. Het Giganet van Ziggo kan hierbij helpen.

Wat is Giganet?

Het Giganet van Ziggo is een combinatie tussen glasvezel internet en smartwifi. Het doel van Giganet is om overal in huis sterk en betrouwbaar internet te leveren. Verder probeert Ziggo hierbij ook zoveel mogelijk veiligheid te bieden. Het Giganet is eigenlijk gewoon een stabiele en snelle manier om een internetverbinding in je huis te hebben.

Wat is glasvezel internet?

Ziggo levert internet via een speciale glasvezel kabel. Dit is een kabel die gemaakt is van haarfijne stukjes glas. Hierdoor is het mogelijk voor licht om snel door de kabel heen te komen. Aan de andere kant van de kabel zit een speciale laser die heen en weer gaat en heel snel aan en uit knippert. Het knipperen zorgt ervoor dat het mogelijk is om data te verzenden.

De data die verzonden wordt kan veel verschillende dingen zijn. Zo kan dit bijvoorbeeld een telefoongesprek zijn, maar dit kan ook een film of een website zijn. Eigenlijk alles waar je tegenwoordig internet voor nodig hebt, wordt dit voor gebruikt. Ziggo levert hierbij de glasvezelverbinding via een COAX kabel. Dit zorgt ervoor dat internet, tv en bellen van elkaar gescheiden kunnen worden. Hierdoor kun je nog meer snelheid krijgen.

Wat is smartwifi?

Ziggo biedt in het Giganet pakket ook smartwifi. Dit is een update die je op je modem kunt doen. Smartwifi kan voor een aantal dingen zorgen. Zo zorgt dit er als eerste voor dat de wifi automatisch op de beste frequentie overschakelt om het beste internet te leveren. Verder wordt de snelheid van de verbinding verdeeld over de apparaten. Bij veel modems wordt de verbinding slecht verdeeld waardoor het ene apparaat mee wifi kan trekken dan het andere apparaat.

Bij smartwifi is het ook mogelijk om een aantal smartpods te krijgen. Smartpods zijn speciale wifi versterkers die ervoor zorgen dat het mogelijk is om de wifi overal in huis even snel te maken. De smartpods werken specifiek samen met de slimme modem. Dit zorgt ervoor dat deze samen de ideale verbinding voor je kunnen realiseren. Op die manier kun je door je hele huis heen de beste wifi ontvangen.

Bestel Giganet via mediaboxkopen

Als je gebruik wilt maken van Giganet willen wij van mediaboxkopen je graag helpen. Het is via ons namelijk ook mogelijk om Giganet te bestellen. Wij van mediaboxkopen kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste pakket. Aangezien dit per persoon verschilt, kan het handig zijn om de mogelijkheden te weten.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.