/, Ziggo/Verhuizen met een KPN abonnement

Verhuizen met een KPN abonnement

Als je gaat verhuizen met een KPN abonnement, is het belangrijk om een afweging te maken waar je het beste je wifi af kan sluiten. Bij deze overweging is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. In dit artikel gaan we kijken wat het meest voordelige is als je gaat verhuizen. 

Je KPN abonnement meenemen naar je nieuwe woonplek

De eerste optie die je hebt, is het meenemen van je KPN abonnement naar je nieuwe woonplek. KPN biedt geen voordelen om je abonnement te houden. Zo heb je geen nieuwe voordelen als je je KPN abonnement houdt als je gaat verhuizen. Om te verhuizen, moet je invullen dat je gaat verhuizen. Daarom kost dit vaak meer moeite dan het waard is. 

Als je een voordelig abonnement bij KPN hebt, is het soms handig om hier te blijven. Bij speciale wensen of speciale korting is het meenemen van KPN naar je nieuwe woonplek dan het voordeligst. Als het gaat om korting, is Ziggo meestal een stuk voordeliger om naar over te gaan stappen. 

Overstappen naar Ziggo is voordeliger

Het overstappen naar Ziggo is voordeliger als je wilt verhuizen. Dit komt omdat Ziggo wel een aantal voordelen biedt ten opzichte van KPN. Zo kun je gebruik maken van korting tijdens het overstappen en kun je internet in beide huizen gebruiken.

Korting tijdens het overstappen

Als je overstapt van KPN naar Ziggo tijdens het verhuizen, krijg je bij Ziggo te maken met korting. Het is als eerste mogelijk om gebruik te maken van 50% korting op internet en tv van Ziggo. Dit houdt in dat je een jaar lang de helft van de prijs betaald per maand van je abonnement. 

In plaats van internet en tv kun je ook alleen internet nemen. Bij internet only van Ziggo is het mogelijk om gebruik te maken van 6 maanden lang 50% korting. Hier ben je ook een stuk voordeliger mee uit. 

Voor ondernemers kan het ook voordeliger zijn om over te stappen naar Ziggo. Zo kun je 50% korting voor 12 maanden krijgen op zakelijk internet xtra en tv. Als je hier gebruik van maakt, krijg je ook een aantal andere voordelen tijdens het overstappen. Zo krijg je 2 gratis Smartwifi pods van Ziggo en een gratis wifi back-up functie. 

Internet in beide huizen

Tijdens het verhuizen kan het handig zijn om in beide huizen internet te hebben om gebruik van te maken. Dit komt omdat je in het huis waar je gaat wonen misschien nog wilt verbouwen of wilt klussen. Als dit het geval is, ben je vaak veel in het andere huis. Daarom kan internet hier ook erg voordelig zijn. 

Zo kan het zijn dat je gezin op het oude adres nog internet nodig heeft, terwijl je zelf op het nieuwe adres internet moet gebruiken. Internet in beide huizen is in dat geval het meest voordelig om voor te kiezen. Verder kun je hierdoor gebruik maken van de overstap voordelen die Ziggo te bieden heeft. 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.