//Een mini TV box kopen? Maak van je TV een smart TV
mini tv box kopen

Er zijn tv boxen in allerlei vormen en maten. Maar de meeste mensen zitten er niet op te wachten om een grote TV box bij de tv in de buurt te hebben. Ze kopen liever een mini tv box die niet in de weg staat of opgeborgen kan worden in een kastje. Hier vertellen we je meer over een Mini tv box.

Mini tv box

Als je op zoek gaat naar een TV box wil je geen groot apparaat bij de televisie hebben staan. Steeds meer tv boxen worden geproduceerd met een klein formaat. Hierdoor kun je de tv box makkelijk verstoppen zodat deze niet continu in het zicht staat.

Vroeger waren grote tv boxen automatisch beter dan kleine tv boxen. Maar tegenwoordig zijn kleine tv boxen net zo goed als grote boxen of zelfs beter.

Het formaat maakt niet meer het verschil tussen capaciteit of geen capaciteit en kun je nu in de meeste gevallen met beide formaten hetzelfde.

Het merk tv box

Wel is het belangrijk dat je kijkt naar welk merk je koopt. Niet alle merken zijn even goed en daarom is het een goed idee om voordat je een mini tv box gaat kopen eerst even verschillende reviews te lezen.

Veel tv boxen van deze tijd zijn prima te gebruiken maar er zitten er nog enkelen tussen die niet doen wat het beloofd. Vaak resulteert dit in trage apparaten die niet optimaal werken.

Er zijn een aantal bekende merken die het over het algemeen goed doen zoals:

  • X96
  • Beelink
  • Alfawise
  • Tanix
  • MX10 Pro

Naast deze selectie zijn er natuurlijk nog veel andere mini tv boxen die prima te gebruiken zijn. Maar van deze merken weten we dat ze goede producten afleveren waarmee je over de meeste functies beschikt. Of kijk eens tussen de beste van 2019.

Waar moet je op letten?

Als je een mini tv box gaat kopen moet je vooral letten op de aansluiting. In sommige landen zijn de aansluiting anders waardoor de kans bestaat dat je de mini tv box niet in je huis kunt gebruiken.

Daarnaast is ook de capaciteit en snelheid belangrijk als je geen last wil ervaren van een trage tv box. De meeste nieuwe tv boxen draaien op Android en zijn over het algemeen heel snel.

Ook de prijs is vaak een belangrijke factor als je een Mini Tv box gaat kopen. De meeste mensen willen zo min mogelijk geld uitgeven aan een tv box. Toch is het in de meeste gevallen bij deze producten een goed idee om echt naar de specificaties te kijken in plaats van naar de prijs. Een goede TV box gaat jaren mee. Dan maakt het ook niet uit of de box een paar euro duurder is.

Vaak zie je dat als je kiest voor een goedkope Mini tv box, deze al snel langzaam wordt, of geen updates ontvangt. Geef dus liever iets meer geld uit aan een goede tv box. Dan heb je er langer plezier van en hoef je niet al binnen een jaar een nieuwe te kopen.

photo credit: Designed by Freepik

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.