/, NEW, Review/Getest: De nieuwe Formuler Z11 Pro Max – Android 4K IPTV mediabox

Getest: De nieuwe Formuler Z11 Pro Max – Android 4K IPTV mediabox

Geregeld testen we bij mediaboxkopen.nl nieuwe mediaboxen. Meestal blinken de verschillende merken uit op bepaalde vlakken. De boxen van Formuler staan bekend als de absolute top op het gebied van mediaboxen. Ook de nieuwe Formuler Z11 stelt niet teleur en is weer een volwaardige mediabox die we met veel plezier hebben getest.

Wat is de Formuler Z11?

De Formuler Z11 is een geavanceerde ontvanger die is uitgerust met een krachtig 4GB DDR4 werkgeheugen en videokaart, wat resulteert in een soepele en snelle gebruikerservaring. Met de introductie van de Z11 ontvanger heeft Formuler ook de My TV Online 3-app geïntroduceerd, die uitgebreide functionaliteit biedt. Bovendien beschikt de ontvanger over een Realtek-processor, een ARM-videokaart en een netwerkkaart, wat betekent dat je gebruik kunt maken van Wi-Fi 6 en ondersteuning hebt voor de nieuwste internetmodems. Het besturingssysteem is vernieuwd naar Android 11, zodat je talloze apps kunt installeren.

Met de Formuler Z11 Pro max geniet je van een 4K+ beeldkwaliteit op 60 fps dankzij de geüpgrade Arm Mali G57-mp4 videokaart. Bovendien verloopt het afspelen van beelden moeiteloos dankzij de Realtek-videokaart.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de Z11 Pro max lijkt erg op dat van zijn voorganger, de Z10. Ook op deze box kun je de bekende poorten vinden die op de meeste mediaboxen uitgevoerd zijn; HDMI, internet en ruimte om een externe schijf via USB of opslagruimte via mini SD aan te sluiten.

Android

De Formuler Z11 is een mediabox die draait op het nieuwe Android 11. Een Android mediabox biedt veel gebruikersgemak ten opzichte van een linux mediabox. Een van de belangrijkste voordelen is dat je met een Android mediabox toegang hebt tot een enorm aanbod aan apps. Zo kun je bijvoorbeeld populaire streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ gebruiken. Ook kun je muziek streamen via Spotify, en kun je verschillende games spelen op je televisie. Een ander voordeel van een Android mediabox is dat het systeem regelmatig updates ontvangt, waardoor het altijd up-to-date blijft en goed beveiligd is tegen kwaadwillende software. Bovendien kun je met een Android mediabox vaak gemakkelijk content streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop, waardoor je snel en eenvoudig kunt genieten van je favoriete films, series en muziek. Kortom, een Android mediabox van Formuler biedt een veelzijdige, moderne en handige manier om van entertainment te genieten.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.