Audio & beeld
/Forum

Nieuw: word lid van ons forum en help elkaar door het delen van informatie

Forum | aanmelden

Hier beneden in een van de tabs graag aanmelden om deel te kunnen nemen aan het forum. Sharing is caring! Wordt nu lid van het mediaboxkopen.nl forum. Vraag & antwoord!

Allereerst welkom! Het mediabox forum is voor iedereen en hier kan je alle vragen stellen over jouw mediabox, ziggo mediabox of een kodi functionaliteit. Maar het is ook mogelijk om een aanvraag te doen voor het openen van een nieuw forum onderwerp. Hiervoor zou je even het contact formulier kunnen gebruiken. Tot slot respecteer elkaar en probeer te denken om het taalgebruik;)

MXQ en de X96 mini  

  RSS

anoniem
(@anoniem)
Active Member
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 6
07/02/2018 5:13 pm  

Ik kom op Marktplaats verschillende Android boxen tegen maar wil de juiste keuze maken. Zie o.a de MXQ en de X96 mini. Ik wil voornamelijk ongestoord dus zonder bufferen Foxsport kunnen kijken. Wat raad u mij aan en wat is er allemaal voorgeïnstalleerd op de boxen die jullie aanbieden?


ReageerCitaat
robin
(@robinps145)
Lid Admin
Lid geworden: 3 jaar geleden
Berichten: 9
28/02/2018 4:35 pm  
hai,
 
Hmm lastig, steams zijn vaak onstabiel en heeft niet altijd iets met de mediabox te maken. De echt voor geïnstalleerde mediaboxen zijn verboden sinds een aantal maanden. Je zou dus zelf addos moeten gaan toevoegen(niet heel moeilijk) om gratis voetbal te kunnen streamen. Inet staat er vol mee;) 'Kodi addon gratis Fox sports'
 
Ik zou dan bijvoorbeeld voor de x96 gaan, omdat die meer geheugen heeft. Zie hier x96 op bol.com.
 
 
Maar in theorie draaien ze allemaal op KODI dus maakt iedereen gebruik van de zelfde streams. Internetsnelheid, Ethernetpoort, processor, ram geheugen, kunnen helpen bij een beter verbinding. Maar het blijft geluk hebben met een goede stream. Maar goed het is dan ook gratis..
 
Succes! Lees goed reviews van andere kopers...

ReageerCitaat
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub