Kerst 2018
//De beste mediaspeler
de beste mediaspeler

Beste koop 2018

Welke mediaspeler moet ik nu kopen? De beste mediaspeler(s) en mediaboxen van dit moment. Hieronder staan een aantal best verkochte producten, producten die heel erg goed uit verschillende reviews komen en producten waarmee je voorbereid bent op de toekomst. Soms gaat het om een Chromecast. Maar het is maar net waar jij naar opzoek bent!

De beste mediaspeler(s):

1. Eminent EM7680 4K Ultra HD

Deze mediaspeler wordt steeds meer verkocht en is een echte aanrader. De eminent draait op vooruitstrevende software van het open source platform van LibreELEC en Kodi. Nieuwe updates worden automatisch aangeboden. Ben je opzoek naar een complete oplossing die alle bestanden afspeelt? Met HDMI 2.0, WI-FI, 8GB ram is dit de Smart tv box om in huis te halen!

2. NVIDIA® SHIELD™ TV

Gamen en streamen, wat wil je nog meer? Dit is de android mediaspeler van het moment, maar ook niet goedkoop. Hij is razendsnel door zijn werkgeheugen van 3GB en door de Nvidia Tegra X1-chipset, ook voorzien in een spelconsole als Nintendo Switch. Kodi aanwezig. De wereld aan apps door de play store, maar standaard apps als Netflix zijn vooraf geïnstaleerd. Met USB 3.0, Google Cast, en uiteraard met 4K ondersteuning ben je helemaal future proof! Wil je echte het beste NVIDIA kijk dan eens naar de Pro versie. Deze scoort ook erg goed alleen is de prijs nog hoger;) Nvidia Shield – Andriod TV PRO

3. MINIX NEO-U1 Android 5.1.1 Quad Core TV-Box 16GB/2GB

Dit apparaat van MINIX NEO een wereldwijde speler heeft erg goede specificaties en reageert daarom ook erg snel. De beste mediaspeler de MINIX NEO U1 en ondersteunt H.265 tot 10 – bits kleuren -formaat, is voorzien van een Dual Band WIFI en een Gigabit Ethernet poort. HDMI 2.0 kabel wordt meegeleverd. MINIX NEO U1 streamt UHD 4K gemakkelijk en beschikt over het eenvoudige Android menu, dus ook genoeg apps te downloaded uit de Play Store.

 

4. Google Cromecast

Eenvoudiger dan ooit, maak van je TV een smart TV. Met de vele apps op jouw telefoon of tablet cast je direct content naar je TV scherm. Denk eens aan de TV in je slaapkamer? Voor een klein bedrag kijk je heerlijk Netflex vanuit bed. Reis foto’s laten zien aan de hele familie op groot scherm is zo gepiept. Absoluut een aanrader en wordt heel veel verkocht. Nu ook de Ultra met 4K. De beste mediaspeler/chromecast nu kopen?

5. De nieuwe Apple TV 4K (2017).

Mocht je al een Apple gebruiker zijn is de nieuwe Apple TV een must voor in huis. De meeste nieuwe Apple TV 4K is helemaal afgestemd om probleemloos 4K te kunnen streamen. De Apple TV is constant in ontwikkeling en staat nog steeds in de kinderschoenen, maar er komen steeds meer nieuwe Apps en mogelijkheden bij. Waaronder Synology Video Station, ideaal voor bezitters van een NAS-schijf, maakt het mogelijk om de videocollectie vanaf je opslagapparaat naar de TV te streamen.

Hieronder Apple TV 4K(2017) Apple TV 4(2015)

6. HiMedia Q10 Pro Android TV box

Ben je opzoek naar een van de meest complete media spelers van dit moment. Neem dat deze van HiMedia. Met H.265 decoding en werkt zelfs bij een lage internet snelheid omgeving. Airplay is mogelijk met Apple devices. Skype werkt feiloos. Google Play Store. XBMC. USB 3.0 aanwezig. WIFI en nog meer alles wat je nodig hebt. Check de specificaties maar eens goed

7. Raspberry Pi 3

De beste mediaspeler voor mensen die liever zelf experimenteren en een eigen mediabox willen opbouwen kunnen kiezen voor een Raspberry Pi 3. Dit vergt echter wel wat voorkennis of affiniteit om de boel te ontdekken. Heb je zin om meer te leren over computertechniek pak dan deze starters kit. Ik heb hem zelf ook gebruikt!

Het is absoluut met enige persoonlijke voorkeur, maar we kunnen dit als één van beste mediaspelers van dit moment beschouwen. Verkijken bij CoolBlue!

Wil je gewoon simpel weg lekker gratis films en series streamen met Kodi zijn de volgende twee exemplaren nog goede opties om te proberen:

Succes!!

Voor vragen zie de contact pagina onderaan de website!

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published.